Sanatate si securitate in munca

AUDITECO GES acorda o atentie deosebita problemelor de sanatate si securitate in munca.

AUDITECO GES are implementat un Sistem Integrat de Management (Calitate-Mediu-Sanatate-Securitate in munca) in conformitate cu standardele ISO 9001:2008, ISO 14001:2009, ISO 45001:2018, certificat de catre TÜV Hessen (Germania), aceasta reprezentand o recunoastere a  standardelor inalte de calitate pe care compania noastra le aplica. 

 

 

AUDITECO GES acorda o atentie deosebita problemelor de sanatate si securitate in munca (SSM). In acest sens, compania a creat un mediu de lucru sigur pentru angajatii sai, prin organizarea periodica a unor cursuri de specialitate si a unor instruiri specifice pentru fiecare proiect care implica investigatii de teren.

 

 

 

 

Conform procedurii SSM a sistemului de management integrat AUDITECO GES, la inceputul proiectelor se identifica riscurile potentiale specifice, precum si masurile de protectie pentru angajatii implicati in lucrari de teren. Fiecare angajat AUDITECO GES care efectueaza deplasari pe teren este instruit si este obligat sa foloseasca echipamentul de protectie/de lucru adecvat.