Audit de deseuri

Auditul de deseuri reprezinta un studiu de mediu specializat, util pentru caracterizarea cantitatilor si tipurilor de deseuri generate de un operator economic. Auditul de deseuri consta in identificarea si cuantificarea tuturor fluxurilor de deseuri, a neconformitatilor asociate si este un instrument util pentru imbunatatirea practicilor de gestiune a deseurilor dintr-o companie.

Prin adoptarea Legii nr. 211 din 15 noiembrie 2011 privind regimul deseurilor, pentru persoanele juridice care exercita o activitate comerciala sau industriala a devenit obligatorie, incepand cu anul 2012, intocmirea unui Program de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri generate, la baza caruia stau rezultatele obtinute in urma unui audit de deseuri.

Expertii AUDITECO GES realizeaza audituri de deseuri in conformitate cu practicile de audit internationale si lucreaza impreuna cu reprezentantii companiilor-client la intocmirea si aplicarea unor programe viabile de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri.