Raport de Amplasament

Raportul de Amplasament (RA) reprezinta o documentatie elaborata in vederea obtinerii autorizatiei integrate de mediu si are drept scop evidentierea starii amplasamentului, a situatiei poluarii existente inainte de punerea in functiune a instalatiei/instalatiilor supuse autorizarii si ofera un punct de referinta si comparatie la incetarea activitatii.

Raportul de Amplasament trebuie realizat in conformitate cu prevederile Ghidului tehnic general pentru aplicarea procedurii de emitere a autorizatiei integrate de mediu (Ordinul Ministrului nr. 36/2004 privind aprobarea Ghidului tehnic general pentru aplicarea procedurii de emitere a autorizatiei integrate de mediu), precum si cu cerintele explicite ale autoritatii de mediu competente care coordoneaza derularea procedurii de autorizare.

In cadrul procedurii de obtinere a autorizatiei integrate, AUDITECO poate redacta si alte documentatii solicitate de catre autoritatea competenta de mediu: formularul de solicitare a autorizatiei integrate, alte studii/documentatii suplimentare, ce pot fi cerute in cadrul procedurii de autorizare.

Detalii de contact

Mai jos gasiti datele noastre de contact!

Contacteaza-ne

    © AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

    Web Design by Danco Vision

    ro_RORomanian