AUDITECO a devenit cu adevarat un brand atunci cand firme renumite din intreaga lume au inceput sa apeleze repetitiv la serviciile sale. Cred ca cea mai buna recomandare pentru noi, echipa AUDITECO, o reprezinta clientii nostri fideli care, odata ce ne-au cunoscut, au decis ca meritam sa devenim parteneri de drum lung pentru succesul afacerii lor.

Facem tot ce putem mai bine pentru a tine pasul cu ritmul vremurilor in care traim. Calitate, innoire, diversificare, viteza de reactie, iata doar cateva dintre cerintele legitime ale clientilor nostri care se afla si pe lista noastra de prioritati.
Am convingerea ca cheia succesului se afla in oameni, nu in concepte abstracte. Satisfactia personala a celor implicati la sfarsitul unei etape rodnice de colaborare, sentimentul lucrului bine facut si al datoriei implinite sunt indicatori pe care noi toti cei din AUDITECO punem mare pret si, de aceea, nu ii pierdem nicio clipa din vedere.

AUDITECO incearca sa fie mai mult decat un nume pe piata serviciilor de audit si consultanta de mediu din Romania. Aspira sa devina, cu fiecare an ce se adauga experientei sale, un punct de sprijin solid, de incredere pentru toti cei care au nevoie de expertiza sa. Suntem extrem de motivati sa le dovedim asta!

Cicerone IONESCU

CEO si Fondator

CICERONE IONESCU

Cicerone Ionescu, CEO si fondator al AUDITECO, are peste 40 de ani de experienta in protectia mediului in calitate de expert, consultant, formator, manager, team builder si specialist in proiecte implementate in Romania, Franta si Ungaria.
Citeste mai mult

Oana BUHAN-IONESCU

Chief Operating Officer (COO)

Oana BUHAN-IONESCU

Oana Buhan-Ionescu, Director de Operatiuni, are 25 de ani de experienta in gestiunea afacerii si protectia mediului. Supervizeaza partea operativa a AUDITECO, evalueaza productivitatea angajatilor si stabileste strategia de dezvoltare a companiei impreuna cu CEO-ul.
Citeste mai mult

Mihai IOSIF

Manager Investigatii si Remedieri

MIHAI IOSIF

Mihai Iosif este Manager Investigatii de Teren si Proiecte de Remediere. Cu 10 ani de experienta in domeniu, Mihai coordoneaza proiecte complexe care au ca scop identificarea contaminarii solului si subsolului, de evaluarea riscurilor si de estimarea costurilor de decontaminare asociate.
Citeste mai mult

Lavinia VULPE

Manager Asigurarea Conformarii si Servicii M&A

Lavinia VULPE

Lavinia Vulpe este Manager Asigurarea Conformarii si Servicii M&A. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, ea coordoneaza o gama larga de audituri de conformitate EHS, proiecte de autorizare si registre juridice, ajutand clientii nostri romani si straini sa respecte legislatia romaneasca si cerintele sistemului lor de management corporativ.
Citeste mai mult

Mihai CONSTANTIN

Senior Consultant

Mihai CONSTANTIN

Mihai Constatin, Senior Consultant, are experienta foarte buna in supervizarea lucrarilor de decontaminare, avand la baza cunostinte aprofundate privind tehnologiile de remediere, transportul si dispersia contaminantilor. Participa la elaborarea diferitelor studii si documentatii de mediu, pentru companii ce activeaza in diverse domenii industriale.
Citeste mai mult

Andreea STANCIU

Senior Consultant

Andreea STANCIU

Andreea Stanciu, Senior Consultant, are o experienta semnificativa in realizarea auditorilor de conformare legislativa de mediu, evaluarilor de mediu pentru tranzactionari (due diligence), documentatiei necesare obtinerii autorizatiei de mediu si autorizatiei integrate de mediu. De asemenea, ea este implicata in elaborarea auditurilor de conformare legislativa SSM si a proiectelor in domeniul managementului deseurilor.
Citeste mai mult

Claudia OLTEANU

Consultant Senior

Claudia OLTEANU

Claudia are o expriență profesională de aproape 20 de ani in audit si consultanta de mediu. A debutat ca cercetator stiintific in cadrul unui institut de cercetari din Bucuresti, cu proiectul de cercetare „Decontaminarea solurilor poluate cu produse petroliere”.
Citeste mai mult

Andreea CĂLIN

Consultant Principal

Andreea CĂLIN

Andreea Călin, Consultant Principal, s-a specializat in pregatirea registrelor juridice care contin lista legislatiei de mediu aplicabile pentru activitatile desfasurate de anumiti clienti si in furnizarea de actualizari juridice periodice cu privire la modificarile relevante survenite.
Citeste mai mult

Teodora PETRE

Consultant Principal

Teodora PETRE

Teodora PETRE este Principal Consultant in cadrul Departamentului Tehnic al companiei. Teodora a absolvit cursurile Facultatii de Stiinte Agricole si Stiinte ale Naturii, Specializarea „Ecologie si Protectia Mediului” din cadrul Univeristatii OVIDIUS din Constanta.
Citeste mai mult

Cosmin NENIU

Consultant Principal

Cosmin NENIU

Cosmin Neniu, Consultant Principal, este implicat in realizarea investigatiilor de mediu nivel I si II , elaborarea documentatiilor tehnice din domeniul gospodaririi apelor si in elaborarea unor proiecte diverse in domeniul sanatatii si securitatii ocupationale.
Citeste mai mult

Mihail ENE

Junior Consultant

Mihail ENE

Mihail Ene, Junior Consultant, este implicat in realizarea investigatiilor de mediu de nivel II, a lucrarilor de decontaminare a siturilor poluate, respectiv in elaborarea studiilor pentru obtinerea avizelor, acordurilor si autorizatiilor de mediu.
Citeste mai mult

Roxana GHEORGHE

Secretara

Roxana GHEORGHE

Roxana Gheorghe, Secretara AUDITECO, gestioneaza eficient toate probleme administrative ale companiei: de la solutionarea problemelor legate de administrarea personalului, la cele de corespondenta a companiei si activitatile legate de partea financiar-contabila a firmei.
Citeste mai mult

Alexandru BUHAN

Asistent Administrativ

Alexandru BUHAN

Alexandru BUHAN, asistent administrativ, se ocupa de relatia cu furnizorii companiei, mentinand relatia cu firmele care presteaza servicii de suport pentru AUDITECO. De asemenea, el se ocupa de partea de aprovizionare in cadrul companiei.
Citeste mai mult

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian