AUDITECO - prima companie romaneasca de consultanta si audit de mediu care a garantat calitatea serviciilor sale printr-o Asigurare de Raspundere Civila Profesionala

AUDITECO are incheiata o Asigurare de raspundere civila profesionala, firma noastra fiind prima companie romaneasca de consultanta si audit de mediu care a garantat calitatea serviciilor sale printr-o astfel de asigurare in Romania.

De asemenea, detinem o Asigurare de raspundere civila legala a societatii fata de proprii angajati si o Asigurare colectiva de accidente de persoane.

Motivul din spatele tuturor acestor masuri este simplu. Indiferent de industria in care lucrezi, este important sa iti asumi raspunderea pentru serviciile pe care le furnizezi. O asigurare de raspundere civila profesionala iti ofera garantia ca profesionalismul, munca si activitatile tale nu vor fi puse la indoiala.

Pe langa prestigiu, credem cu tarie in oferirea unui mediu de lucru sigur si placut pentru angajatii nostri. Toate acestea fac parte din prioritatile AUDITECO. Tocmai de aceea, consideram ca aceste tipuri de asigurare sunt necesare, pentru a garanta clientilor ca serviciile noastre sunt oferite la cele mai inalte standarde.

Investigatiile de teren, realizarea auditurilor de mediu sau oferirea de consultanta pentru solutionarea diverselor probleme de mediu presupun prezenta consultantilor nostri pe teren la fata locului, pentru a analiza situatia de pe amplasamentul vizat. Desi sunt situatii rare si neprevazute, in cazul unor erori, omisiuni sau accidente de munca, este important de stiut ca pot beneficia de protectia oferita de aceste asigurari atata clientii AUDITECO cat si angajatii companiei noastre.

De ce este importanta asigurarea de raspundere civila profesionala?

Ca profesionist, poți fi uneori supus erorilor, iar clientii sau beneficiarii serviciilor noastre pot fi expuși unor prejudicii greu de remediat. Pentru a asigura continuitatea activității noastre profesionale, e important sa avem incheiata o polita de asigurare de raspundere civila profesionala. 

Prin aceasta asigurare, sunt acoperite sumele ce pot fi platite cu titlu de despagubire in cazul in care exista prejudicii din culpa, in exercitarea profesiei noastre, pentru ca indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea profesionala, aceasta presupune o responsabilitate asupra serviciilor pe care le prestezi.

Asigurarea de raspundere civila profesionala acopera raspunderea pe care ti-ai asumat-o contractual fata de clienti sau beneficiari pentru prejudiciile cauzate acestora, ca urmare a unor acte sau fapte, savarsite din culpa ta (erori, omisiuni, greseli proprii comise fara intentie), in timpul si/sau in legatura directa cu desfasurarea activitatii profesionale, pentru care esti autorizat.

O astfel de asigurare ofera:

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian