Ti-ar placea sa lucrezi în domeniul protectei mediului?
Ai educatia si abilitatile necesare pentru a fi consultant de mediu?

AUDITECO se mandreste cu pregatirea si experienta profesionala ale consultantilor care ii alcatuiesc echipa si ale colaboratorilor sai externi.

La AUDITECO, pretuim atat competenta profesionala, cat si flexibilitatea in gandire.

Suntem printre putinele companii care angajeaza tineri absolventi, acordandu-le o sansa de a lucra intr-un mediu armonios si performant, in care se pot dezvolta profesional si personal, ceea ce le permite sa devina foarte eficienti intr-o perioada scurta de timp.

Daca va considerati o persoana care impartaseste valorile AUDITECO si care doreste sa lucreze intr-un mediu stimulant, care pune accent atat pe calitatea profesionala, cat  si pe cea umana, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra.

Va vom contacta in momentul in care la AUDITECO vor exista posturi vacante compatibile cu aptitudinile si calificarile dumneavoastra.

Puteti trimite CV-urile dumneavoastra la adresa resurse.umane@auditeco.ro.

Posturi disponibile

Nu exista momentan posturi disponibile!

Oportunitati de cariera la AUDITECO

Daca ai cautat pe internet „locuri de munca protectia mediului”, dar inca nu ai gasit oportunitatea care ti se potriveste, s-ar putea sa fi ajuns exact unde trebuie! La AUDITECO, suntem in avangarda consultantei de mediu, oferind servicii de audit si consultanta de inalta calitate pentru o companii din diverse industrii, care doresc sa isi imbunatateasca performanta operationala si sa respecte legislatia in vigoare.

Despre noi

AUDITECO este lider in serviciile de consultanta si audit de mediu, avand o traditie indelungata in asigurarea suportului tehnic pentru companiile care trebuie sa navigheze prin sistemul complex al normelor si reglementarilor de mediu existente. Suntem dedicati excelentei in toate aspectele activitatii noastre si cautam sa integram in echipa profesionisti pasionati, care sa impartaseasca valorile si angajamentul nostru pentru oferirea unor servicii de inalta calitate clientilor.

Pozitii deschise

In prezent, avem deschise urmatoarele pozitii, cautand profesionisti dedicati, care doresc sa se alature echipei noastre dinamice:

  • Consultant de mediu senior in cadrul Departamentului de Remedieri:
    Acest post se adreseaza celor care doresc sa contribuie la identificarea si implementarea solutiilor inovatoare pentru remedierea amplasamentelor contaminate. Expertiza in evaluarea riscurilor de mediu, planificarea si executia proiectelor tehnice de remediere, precum si capacitatea de a lucra eficient in echipe multidisciplinare sunt esentiale pentru succesul in aceasta pozitie.
  • Consultant de mediu senior in cadrul Departamentului de Remedieri: Acest post se adreseaza celor care doresc sa contribuie la identificarea si implementarea solutiilor inovatoare pentru remedierea amplasamentelor contaminate. Expertiza in evaluarea riscurilor de mediu, planificarea si executia proiectelor tehnice de remediere, precum si capacitatea de a lucra eficient in echipe multidisciplinare sunt esentiale pentru succesul in aceasta pozitie.

Cautam persoane motivate, care sa aduca un plus de valoare echipei noastre, dispuse sa se dezvolte profesional intr-un mediu care pune accent pe inovatie si calitate.

Daca esti pregatit sa faci parte dintr-un colectiv unde fiecare proiect este o oportunitate de a excela si unde contributia ta este esentiala, AUDITECO este locul unde poti sa iti construiesti urmatoarea etapa a carierei.

Ce iti oferim

La AUDITECO, esti mai mult decat un angajat – esti parte dintr-o echipa dedicata oferirii unor servicii de consultanta de top. Iti oferim oportunitatea de a te dezvolta profesional in cadrul unui mediu stimulant si sustinator, unde ideile tale pot contribui la succesul companiei. In plus, oferim pachete competitive de beneficii, oportunitati de dezvoltare profesionala continua si sansa de a lucra alaturi de unele dintre cele mai respectate nume din industrie.

Alatura-te echipei noastre!

Daca esti gata sa iti incepi urmatoarea provocare in cariera, te invitam sa aplici pentru una dintre pozitiile deschise.

Viziteaza pagina de cariere pentru a trimite aplicatia ta sau pentru a afla mai multe despre cum poti deveni parte din echipa AUDITECO.

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian