Remedieri situri contaminate

Investigare preliminara

Investigarea preliminară are scopul de a colecta si analiza informatiile referitoare la istoricul activitatilor desfasurate pe situl potential contaminat, precum si în imediata vecinatate a acestuia.

Investigare detaliata si evaluarea riscului

AUDITECO GES pune la dispozitia clientilor sai o vasta experienta in realizarea de investigatii intruzive de teren si consultanta privind remedieri de mediu. Determinarea conditiilor de calitate a solului, subsolului si apei subterane este esentiala pentru intelegerea riscurilor asociate unor potentiale contaminari si luarea unei decizii privind oportunitatea unor lucrari de remediere.

Studiu de fezabilitate si proiect tehnic de remediere

Strategiile sustenabile de remediere se bazeaza pe relatia dintre riscul curent si cel anticipat provocat de contaminarea identificata, intentiile de dezvoltare a amplasamentului si valoarea adaugata generata de implementarea unui proiect de remediere.

Supervizare lucrari de remediere

In cadrul proiectelor complexe de decontaminare specialistii nostri asigura deplina conformare a lucrarilor de remediere cu cerintele legale de mediu si respectarea in tocmai a cerintelor impuse executantului prin caietul de sarcini si proiectul tehnic de decontaminare.

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian