Supervizare Lucrari de Remediere

In cadrul proiectelor complexe de decontaminare, AUDITECO poate asigura conformarea lucrarilor de remediere cu cerintele legale aplicabile si conformarea antreprenorului general cu specificatiile proiectului de decontaminare tehnica. Experienta noastra acopera o gama larga de contaminanti si medii de lucru. Expertii AUDITECO pot evalua natura si amploarea contaminarii, pot evalua riscurile prezentate de contaminantii pentru receptori si nivelul de expunere al receptorilor la surse de contaminare si pot pregati, de asemenea, planuri de remediere care sa abordeze orice probleme cauzate de diversi contaminanti.

Experienta noastra considerabila indica faptul ca o investigatie precisa a solului si a apelor subterane este un factor esential in planificarea lucrarilor ulterioare pentru un proiect. Este extrem de importanta o investigatie care identifica sursele potentiale de contaminare, receptorii principali si modul in care aceste surse au impact asupra receptorilor potentiali.

Ce inseamna supervizarea lucrarilor de remediere?

AUDITECO poate realiza studii specifice de evaluare a riscurilor, urmata de elaborarea unui Studiu de Solutii si a unui Proiect de Remediere. Studiul de Solutii si Proiectul de Remediere se bazeaza pe date de teren colectate anterior si ofera o combinatie echilibrata de aspecte financiare si tehnice, prezentand in acelasi timp avantaje si dezavantaje specifice amplasamentului. In acest scop, utilizam cele mai moderne si inovatoare metode de explorare si investigare, atat in teren, cat si in evaluarea datelor colectate.

AUDITECO adopta abordari specifice amplasamentului pentru lucrarile de remediere si reamenajare a amplasamentului, cum ar fi: planuri de lucru pe etape, costuri si tehnologii optimizate si altele. Integram elemente cheie ale remedierii proiectelor cu planurile de dezvoltare viitoare ale amplasamentelor si aplicam gandirea inovatoare pentru a atinge niveluri rezonabile de risc pentru utilizarea viitoare a terenului, fie ca este sensibila sau mai putin sensibila. Riscurile trebuie reduse la un nivel acceptabil, sigur pentru receptorii umani si ecologici.

Servicii oferite in cadrul supervizarii lucrarilor de remediere

AUDITECO ofera urmatoarele servicii in timpul executarii lucrarilor de remediere:

 1. Supervizarea lucrarilor de decontaminare prin asigurarea respectarii etapelor din cadrul proiectului tehnic si a calitatii lucrarilor;
 2. Prelevarea probelor de apa si sol, etichetarea si depozitarea corespunzatoare si transmiterea lor catre laboratorul subcontractat pentru realizarea analizelor fizico-chimice;
 3. Acordarea de asistenta tehnica pe teren pentru rezolvarea unor probleme punctuale ce pot aparea pe parcursul desfasurarii lucrarilor;
 4. Pregatirea rapoartelor de progres;
 5. Efectuarea vizitelor la depozite de deseuri unde se transporta si se depoziteaza solul contaminat (daca este cazul);
 6. Realizarea raportului final, incluzand date ce certifica faptul ca terenul contaminat a fost adus la starea sa initiala si factorii de mediu respecta parametrii impusi de legislatia in vigoare pentru tipul de folosinta ulterioara a terenului.

Abordarea noastra pentru proiectele de remediere ii poate scuti pe clientii nostri de timp si resurse financiare semnificative. Datorita expertizei noastre considerabile cu diverse amplasamente contaminate din tara, putem interpreta si integra datele de teren intr-o maniera eficienta. Experienta tangibila a solutiilor si abordarilor aplicabile, abilitatile de rezolvare rapida a problemelor si flexibilitatea sunt elemente cheie pe care le punem la dispozitia clientilor nostri pentru a asigura finalizarea cu succes chiar si a celor mai dificile proiecte. Cu expertii corecti, orice proprietate contaminata poate fi transformata intr-un activ productiv, in termene de timp acceptabile si cheltuieli generale.

Detalii de contact

Mai jos gasiti datele noastre de contact!

Contacteaza-ne

  © AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

  Web Design by Danco Vision

  ro_RORomanian