Dezvoltator parcuri solare
Memoriu de Prezentare cu elemente de biodiversitate

Client: Confidential, Germania

Locatie: Judetul Timis, Romania

Sector: Energii Regenerabile – Parcuri Solare

AUDITECO a fost contractata de catre un Client pentru a realiza Memoriu de Prezentare cu elemente de  biodiversitate pentru o locatie in Judetul Timis, Romania, unde urma sa fie construit un parc solar.

Obiectivele Memoriului de prezentare cu elemente de  biodiversitate au fost sa inregistreze habitatele si speciile de pasari, mamifere, nevertebrate, reptile si amfibieni de interes comunitar, deoarece o parte din amplasament se afla partial intr-un sit Natura 2000.

Studiul a fost realizat pe o suprafata de 59 ha, cuprinzand in principal zona agricola, canale de irigatie si desecare, mici palcuri de copaci, localizat partial intr-un sit Natura 2000.

Metodologia pentru monitorizarea biodiversitatii a constat in activitati de birou cat si de campanii de monitorizare a biodiversitatii pe teren (specii de plante, pasari, mamifere, nevertebrate, reptile si amfibieni) realizate in perioade corespunzatoare ale anului.

Rezultatele monitorizarilor au fost utilizate pentru a realiza Memoriul de Prezentare cu elemente de  biodiversitate ce a fost inaintat Agentiei pentru Protectia Mediului Timis.

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian