Furnizor servicii de logistica
Documentatie tehnica pentru Avizul de gospodarire a apelor

Client: ILR Logistica Romania – furnizor de servicii de logistica

Localizare: Giurgiu, Romania

AUDITECO a fost contractata de catre ILR Logistica Romania, un furnizor european de servicii de logistica, pentru a intocmi documentatia tehnica pentru obtinerea Avizului de gospodarire a apelor, ca parte din procedura de autorizare pentru proiectul de construire a unui terminal trimodal de marfuri la fluviul Dunarea, in cadrul portului Giurgiu, Romania. Terminalul de transport a fost proiectat ca un important punct nodal pentru rute nationale si regionale de transport naval, feroviar si rutier.

Principala parte a proiectului era extinderea cheului existent si construirea unei hale de depozitare prevazuta cu bazin interior de andocare, racord feroviar si rutier. Principalele obstacole in implementarea proiectului erau asociate cu structurile existente pe amplasament ce urmau a fi demolate; amplasamentului era partial ocupat de un pod feroviar de racord care facuse parte din legatura ferry-boat dintre Giurgiu si Ruse (Bulgaria), functionala pana la jumatatea secolului XX.

Aceasta sarcina a facut parte din contributia noastra mai larga la acest proiect, care a inclus de asemenea si intocmirea Raportului privind evaluarea impactului asupra mediului (va rugam sa consultati sectiunea de pe website dedicata acestor servicii).

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian