Producator din industria auto
Program de inspectii si audit de conformare de mediu si sanatate si securitate ocupationala

Client: Confidential, Germania

Localizare: Sudul Romaniei

AUDITECO a fost contractata de catre o companie multinationala de consultanta din Germania pentru realizarea auditurilor si inspectiilor de conformare legislativa si corporativa EHS pentru amplasamentul din Romania ale unui producator important din industria automobilelor, ca parte din programul sau global de audit.

Programul se bazeaza pe audituri cu frecventa de 4 ani si inspectii anuale, iar AUDITECO a oferit suport in acest program inca din anul 2013. Amplasamentul este localizat in cadrul uneia dintre cele mai mari platforme industriale din partea de sud a Romaniei.

Procesul de audit a inclus inspectii detaliate pe amplasament, interviuri cu personal relevant din departamentele EHS si de inginerie, si raportarea rezultatelor auditului. Stadiul de conformare a amplasamentului a fost evaluat prin raportare la legislatia in vigoare si standardele interne ale corporatiei privind protectia mediului si sanatatea si securitatea ocupationala. Provocarile aparte cu care se confrunta amplasamentul sunt legate de imbunatatirea continua a gestionarii substantelor chimice, cu precadere a solventilor pe baza de compus organici volatile, precum si de mentinerea unor standarde ridicate de sanatatate si securitate ocupationala.

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian