Registru Legal

Conformarea cu cerintele legale si constientizarea sunt esentiale pentru un management de succes al mediului, sanatatii si securitatii  ocupationale (EHS). Acest fapt poate reprezenta o provocare, avand in vedere cadrul de reglementare vast si complex din Romania si modificarile frecvente ale legislatiei care ar putea avea un impact asupra diferitelor tipuri de activitati si produse.

AUDITECO va poate oferi suport pentru:

  • Urmarirea, interpretarea si consilierea cu privire la legislatia EHS in vigoare. Acest lucru va permite companiei dvs. sa identifice si sa gestioneze riscurile legate de conformare (cum ar fi amenzile aplicate de catre autoritati si/sau costuri neprevazute).
  • Interpretarea si consilierea cu privire la viitoarele cerinte de reglementare EHS care ar putea avea un impact asupra activitatilor dv., inainte de intrarea in vigoare a noilor obligatii EHS. Acest lucru va va permite sa intelegeti si sa anticipati obligatiile viitoare si sa le incorporati in planurile dv. de afaceri.

Va oferim registre legale personalizate, revizuiri ale reglementarilor, actualizari ale actelor normative si cursuri de formare pentru a facilita intelegerea responsabilitatilor dvs. legale si pentru a ne asigura ca dispuneti de sisteme care sa asigure conformitatea cu legislatia aplicabila.

Un Registru Legal contine, de obicei, informatii despre actele normative aplicabile din Romania (si Uniunea Europeana), cu citate din articole si comentarii pentru a asigura respectarea cerintelor legale. Acesta poate fi extins si personalizat in functie de nevoile companiei pentru o intelegere si o urmarire mai usoara sau poate fi structurat pentru a se potrivi cu cerintele unui software utilizat de companie pentru urmarirea si auditarea sarcinilor interne.

De asemenea, Registrul Legal poate fi extins, la cererea clientului, in functie de cerintele sistemelor sale de management si de cerintele impuse prin autorizatiile detinute.

Detalii de contact

Mai jos gasiti datele noastre de contact!

Contacteaza-ne

    © AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

    Web Design by Danco Vision

    ro_RORomanian