Servicii

Due Diligence

Evaluarea de mediu din cadrul unui proces de due diligence are ca principal scop identificarea oricaror revendicari sau obligatii ca urmare a deteriorării calitatii mediului, de exemplu eventuale contaminari ale solului si apelor subterane, cauzate de activitatile curente sau istorice desfasurate pe amplasamentul care face obiectul tranzactiei.

Audit

Suntem dedicati optimizarii afacerii tale prin oferirea de servicii de Audit EHS de Conformare Legislativa si Corporativa de Mediu si SSM. Lucreaza alaturi de profesionisti in domeniu cu AUDITECO-GES.

Remedieri situri contaminate

Conform legislatiei in vigoare, in momentul identificarii unui sit contaminat sau cu potential de contaminare, este necesar ca entitatea juridica sau persoana fizica care detine terenul respectiv sa decontamineze terenul respectiv.

Registru Legal / Actualizare legislativa

La AUDITECO, stim cat de important este sa tii pasul cu modificarile la nivel legislativ. Tocmai de aceea, am creat serviciile de Actualizare Legislativa si Registru Legal, pentru a te asigura ca proiectele tale sunt mereu desfasurate conform legii.

Avize / Acorduri / Autorizatii

Inca de la infiintarea companiei, principalul nostru obiectiv a fost acela de a ajuta antreprenorii in procesul de obtinere a avizelor, acordurilor si autorizatiilor. Dezvolta-ti afacerea in mod sustenabil, alaturi de AUDITECO!

Energii Regenerabile

Avantajul utilizarii surselor de energie regenerabila este impactului nesemnificativ pe care il au asupra mediului inconjurator, ele ne-emitand gaze cu efect de sera. In acelasi timp, aceste tehnologii nu produc deseuri periculoase.

Sustenabilitate

Oferim servicii precum Evaluarea Impactului Social si de Mediu (ESIA) sau certificari ecologice BREEAM si LEED, pentru tine si proiectele tale. Profita de ocazie si construieste sustenabil cu AUDITECO!

Consultanta de Specialitate

Expertii nostri pot oferi asistenta tehnica de specialitate pentru rezolvarea diverselor probleme de mediu ale companiilor, inclusiv medierea relatiilor cu autoritatile competente.

Cursuri de mediu

Avantajul utilizarii surselor de energie regenerabila este impactului nesemnificativ pe care il au asupra mediului inconjurator, ele ne-emitand gaze cu efect de sera. In acelasi timp, aceste tehnologii nu produc deseuri periculoase.

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian