Andreea STANCIU

Andreea STANCIU este Senior Consultant in cadrul Departamentului Tehnic al Companiei.

Andreea are o experienta semnificativa in elaborarea auditorilor de conformare legislativa de mediu, auditurilor de mediu pentru tranzactionari (due diligence), investigatiilor de mediu de nivel I, documentatiei necesare obtinerii autorizatiei de mediu si autorizatiei integrate de mediu, documentatiei necesare obtinerii autorizatiei de gospodarire a apelor. De asemenea, Andreea a realizat audituri de conformare legislativa in sanatate si securitate in munca si proiecte in domeniul managementului deseurilor.

Andreea a absolvit cursurile Facultatii de Energetica, specializarea Ingineria si Protectia Mediului in Industrie din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti si a Masterului in Surse Regenerabile de Energie organizat de catre aceeasi institutie de invatamant. Andreea a urmat programul postuniversitar de formare si dezvoltare profesionala „Evaluator de risc si auditor in domeniul securitatii si sanatatii in munca”, in cadrul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi, Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor.

 

Cunoaste foarte bine legislatia de mediu si sanatate si securitate in munca in vigoare in Romania si a  coordonat si implementat proiecte pentru companii ce opereaza in diverse industrii: productie, constructii, industria aeronautica, petrol si gaze etc.

Andreea vorbeste fluent limba engleza si a urmat cursuri de perfectionare in domeniile: sanatate si securitate in munca, audit de mediu si sisteme de management de mediu si calitate.

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian