Claudia OLTEANU

Claudia OLTEANU este Consultant Senior in cadrul Departamentului Tehnic al companiei.

Claudia este licentiata in Stiinta Mediului, absolvind cursurile Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti. Ulterior. Ea a urmat si un program de master in „Managementul resurselor naturale” la Universitatea Ecologica din Bucuresti.

Claudia are o expriență profesională de aproape 20 de ani in audit si consultanta de mediu. A debutat ca cercetator stiintific in cadrul unui institut de cercetari din Bucuresti, cu proiectul de cercetare „Decontaminarea solurilor poluate cu produse petroliere”.

Apoi, a activat in domeniul auditului si consultantei de mediu in cadrul unor companii multinationale de profil, fiind implicata i elaborarea de documentatii tehnice pentru obtinerea diverselor acte de reglementare de mediu si realizarea proiectelor privind conformarea legislativa de mediu, managementul deseurilor si a azbestului.

Claudia este fluentă în limba engleza, iar în cadrul AUDITECO este implicata in proiecte de asigurare a conformarii cu legislatia de mediu, realizarea remedierilor de mediu si in elaborarea documentatiilor tehnice necesare obtinerii autorizatiilor, acordurilor si avizelor de mediu pentru clienti din diverse industrii pe piata din Romania.

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian