Sergiu DIACONU

Sergiu DIACONU este Expert Senior in cadrul Departamentului Tehnic al companiei.

Absolvent al Facultatii de Hidrotehnica din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti, Sergiu are o experienta seminificativa de peste 40 de ani in domeniul protectiei mediului si o vasta expertiza in realizarea auditurilor de mediu. El a elaborat si coordonat numeroase audituri de tip due diligence pentru tranzactionari si audituri de conformare mediu-sanatate si securitate ocupationala pentru companii care activeaza din diverse industrii din Romania si strainatate. Este expert in construirea si implementarea sistemelor de management ce functioneaza in conformitate cu standardele  internationale ISO 14001 si OHSAS 18001.

Sergiu a fost Senior Manager in cadrul AUDITECO, coordonand Departamentul de Consultanta de Mediu pana in anul 2009. Apoi a devenit colaborator extern al AUDITECO GES si in prezent se implica activ in realizarea proiectelor de audit si consultanta de mediu ale companiei. In trecut, Sergiu a lucrat ca inginer specialist de mediu in cadrul IPTANA si ca cercetator gradul I in cadrul ICIM Bucuresti.

El a fost implicat ca Project Manager in coordonarea unor proiecte finantate cu fonduri PHARE si USAID in Romania. Este autorul a peste 70 de studii hidraulice care identifica solutiile tehnice de construire a structurilor hidraulice pe fluviul Dunarea si pe coastele Marii Negre si este membru fondator al Asociatiei Romane a Inginerilor Hidraulicieni si a Asociatiei Profesionistilor in Protectia Mediului.

Sergiu detine un brevet de inventii  privind reteaua de protectie a plajelor contra eroziunii si a scris numeroase carti in domeniul hidraulic si al  managementului apelor.

Sergiu este fluent in limbile engleza si rusa si vorbeste bine  limba franceza.

Este Doctor in Stiinte Tehnice, titlu obtinut in cadrul Facultatii de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului a Universitatii de Stiinte Agronomice din Bucuresti.

El este profesor asociat al Facultatii de Hidrotehnica din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti.

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian