Studiu de Fezabilitate si
Proiect Tehnic de Remediere

Strategiile sustenabile de remediere se bazeaza pe relatia dintre riscul curent si cel anticipat provocat de contaminarea identificata, intentiile de dezvoltare a amplasamentului si valoarea adaugata generata de implementarea unui proiect de remediere.

Serviciile de consultanta privind identificarea solutiilor de remediere oferite de AUDITECO implica analiza detaliata a conditiilor de amplasament si adaptabilitatea la contextul in care aceste proiecte sunt implementate. Solutiile de remediere aplicate in coordonare cu lucrari de constructie sunt, in general, de scurta durata si necesita supervizare si asistenta tehnica intensive pentru reducerea unor riscuri secundare; alteori, solutii de medie sau lunga durata, precum bioremedierea in-situ, implica mai putine resurse si pot fi integrate unor proiecte de dezvoltare etapizate.

Cresterea interesului companiilor pentru optimizarea investitiilor si reducerea pe termen lung a riscurilor de mediu ne ajuta sa valorificam experienta valoroasa acumulata de AUDITECO prin solutii eficiente economic si fezabile tehnic.

Detalii de contact

Mai jos gasiti datele noastre de contact!

Contacteaza-ne

    © AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

    Web Design by Danco Vision

    ro_RORomanian