Istoric

AUDITECO este o companie romaneasca de consultanta si audit in domeniul protectei mediului, infiintata in anul 1996.

AUDITECO si-a dedicat serviciile, in principal, companiilor private din toate domeniile industriale din Romania, sprijinindu-i in solutionarea diverselor probleme de mediu cu care se confruntau, oferindu-le solutii personalizate si asistenta tehnica specializata in domeniul protectiei mediului, cu scopul asigurarii unei dezvoltarii sustenabile a clientilor nostri.

In ianuarie 2011 AUDITECO si-a schimbat denumirea in AUDITECO Global Environmental Services pentru a reflecta gama larga de servicii oferite clientilor sai, incluzand serviciile privind sanatatea si securitatea in munca.

AUDITECO GES are sediul in Bucuresti, dar dispune de flexibilitatea si resursele necesare pentru a raspunde solicitarilor clientilor sai din intreaga tara.

Serviciile AUDITECO GES, apreciate de clienti pentru calitate si promptitudine, sunt destinate atat obtinerii unor avize/acorduri/autorizatii de functionare cerute de legislatia romaneasca in vigoare, precum si imbunatatirii performantei de mediu si financiare a organizatiilor, prin reducerea impacturilor si riscurilor de mediu, prin optimizarea proceselor si eficientizarea investitiilor.

Compania noastra a participat la diferite programe globale de asistenta finantate de organizatii internationale,  contribuind la implementarea cu succes în Romania a acestor programe printr-o buna cunoastere a legislatei romanesti de mediu, dar si a mentalitatilor companiilor romanesti cu privire la protectia mediului.AUDITECO GES va ofera garantia excelentei tehnice si a flexibilitatii in abordarea problemelor dumneavoastra de mediu, fiind, de asemenea, atestata de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.

AUDITECO GES este mai mult decat o companie de profesionisti. AUDITECO GES este o echipa de experti care va ajuta sa gasiti solutia sustenabila potrivita la problemele dumneavoastra de mediu si sa o puneti in practica la momentul oportun.