Producator din industria auto - Audit de conformare legislativa de mediu si sanatate si securitate ocupationala

  • Producator din industria auto - Audit de conformare legislativa de mediu si sanatate si securitate ocupationala imagine 1

Client: Confidential, SUA

Localizare: Vestul si estul Romaniei

Servicii oferite: audit de conformare, audit de mediu, audit de sanatate si securitate ocupationala

AUDITECO GES a fost contractata de catre o companie multinationala de consultanta din SUA pentru realizarea unui audit de conformare legala si corporativa EHS pentru amplasamentele din Romania ale unui producator important din industrial automobilelor, ca parte din programul sau global de audit. Programul se bazeaza pe audituri cu frecventa de 4 ani, iar AUDITECO GES a oferit suport in acest program inca din anul 2007.

Procesul de audit a inclus inspectii detaliate pe amplasamente, interviuri cu personal relevant din departamentele EHS si de inginerie, si raportarea pe amplasament a rezultatelor auditului. Stadiul de conformare al fiecarui amplasament a fost evaluat prin raportare la legislatia in vigoare si standardele interne ale corporatiei privind protectia mediului si sanatatea si securitatea ocupationala. Provocarile aparte cu care se confruntau amplasamentele vizitate era legate de mentinerea unor standarde ridicate de sanatatate si securitate ocupationala intr-un domeniu cu forta de munca intensiva, precum si asigurarea unei calitati tot mai bune a apelor uzate evacuate.