Reconstrucție ecologică: Studiu privind evaluarea impactului asupra mediului pentru incinta Agricola Carasuhat

  • Reconstrucție ecologică: Studiu privind evaluarea impactului asupra mediului pentru incinta Agricola Carasuhat imagine 1
  • Reconstrucție ecologică: Studiu privind evaluarea impactului asupra mediului pentru incinta Agricola Carasuhat imagine 1

Client: Confidential

Locatie: Mahmudia, Romania

Sector: Reconstructii ecologice

Servicii oferite: Raport la Studiul de Evaluare a Impactului asupra Mediului

AUDITECO GES a fost contracta de catre un Client pentru a realiza un Raport la studiul privind impactul asupra mediului pentru o propunere de proiect de reconstructie ecologica a incintei agricole Carasuhat, Mahmudia, judetul Tulcea.

AUDITECO GES a analizat propunerea de reconstructie ecologica si principalele variante ce luau in considerare inundarea controlata a incintei agricole Carasuhat pentru a conecta terenul agricol cu restul Deltei Dunarii.

Raportul la studiul privind impactul asupra mediului a respectat cerintele de cuprins impuse de legislatia in vigoare la data redactarii raportului. Raportul a fost întocmit in scopul obtinerii de informatii asupra efectelor directe si indirecte, secundare, cumulative, pe termen scurt, mediu şi lung, permanente si temporare, pozitive si negative ale proiectului propus asupra mediului.