Producator din industria aeronautica
Documentatie tehnica pentru obtinerea Autorizatiei integrate de mediu

Client: Producator din industria aeronautica

Localizare: Bucuresti, Romania

Sector: Industria aeronautica

AUDITECO a fost contractata de catre o companie producatoare din industria aeronautica pentru a realiza documentatia tehnica necesara obtinerii Autorizatiei integrate de mediu pentru activitatile desfasurate la punctul de lucru din Bucuresti.

A fost realizata o vizita a amplasamentului pentru a obtine toate informatiile necesare realizarii documentatiei.

Raportul de amplasament a fost elaborat conform prevederilor Ghidului tehnic general aprobat prin OM 36/2004, iar Formularul de solicitare a fost completat conform prevederilor OM 818/2002. Documentatia tehnica a fost realizata in scopul evidentierii starii actuale a amplasamentului (inclusiv a situatiei poluarii existente), ce a facut obiectul autorizarii si ofera un punct de referinta si comparatie la incetarea activitatii.

Documentatia a fost depusa la Agentia pentru Protectia Mediului Bucuresti. AUDITECO a sustinut documentatia tehnica in cadrul dezbaterii publice si a sedintelor CAT organizate de catre autoritatea de mediu.

Dupa revizuirea documentatiei tehnice in cadrul sedintelor CAT, Agentia pentru Protectia Mediului Bucuresti a emis Autorizatia Integrata de Mediu.

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian