Silozuri de cereale
Memoriu de Prezentare cu elemente de biodiversitate

Client: Confidential, Romania

Locatie: Judetul Caras-Severin, Romania

Sector: Agricultura

AUDITECO a fost contractata de catre un Client pentru a realiza un Memoriu de Prezentare cu elemente de  biodiversitate pentru o locatie in judetul Caras-Severin, Romania, unde urma sa fie construit un siloz de cereale.

Obiectivele Memoriului de Prezentare cu elemente de  biodiversitate au fost sa inregistreze habitatele si speciile de pasari, mamifere, nevertebrate, reptile si amfibieni de interes comunitar, deoarece o parte din amplasament se afla langa un sit Natura 2000.

Studiul a fost realizat pe o suprafata de 0.8 ha, cuprinzand in principal o zona industriala localizata langa un sit Natura 2000.

Metodologia pentru monitorizarea biodiversitatii a constat in activitati de birou cat si o campanie de monitorizare a biodiversitatii pe teren (specii de plante, pasari, mamifere, nevertebrate, reptile si amfibieni).

Rezultatele monitorizarilor au fost utilizate pentru a realiza Memoriul de prezentare cu elemente de  biodiversitate ce a fost inaintat Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin.

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian