Raport de Securitate

Raportul de securitate (RS) reprezinta o documentatie specifica obiectivelor in care sunt prezente substante periculoase conform prevederilor legislatiei privind controlul activitatilor care prezinta pericole de accidente majore in care sunt implicate substante periculoase.

Din punctul de vedere al continutului si gradului de detaliere, RS trebuie realizat cu respectarea cerintelor legale (Hotararea de Guvern nr. 804/2007 privind controlul asupra pericolelor de accident major in care sunt implicate substante periculoase). Operatorul economic este obligat sa depuna RS la autoritatile competente pentru a demonstra ca a identificat pericolele potentiale de accidente majore si au fost luate masurile necesare pentru prevenirea unor astfel de accidente si limitarea consecintelor acestora.

Pe langa raportul de securitate, AUDITECO mai poate oferi servicii de consultanta pentru realizarea politicii de prevenire a accidentelor majore si a planului de urgenta interna, dupa caz, in functie de specificul si complexitatea activitatilor.

In conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 195/2005 privind protectia mediului (cu modificarile si completarile ulterioare) si ale Ordinului de Ministru nr. 1026/2009 privind aprobarea conditiilor de elaborare a raportului de mediu, raportului privind impactul asupra mediului, bilantului de mediu, raportului de amplasament, raportului de securitate si studiului de evaluare adecvata, AUDITECO este inscrisa in Registrul National al Elaboratorilor de Studii pentru Protectia Mediului la pozitia nr. 274, fiind atestata pentru realizarea tuturor tipurilor de studii de mediu impuse de legislatia romaneasca in vigoare.

Detalii de contact

Mai jos gasiti datele noastre de contact!

Contacteaza-ne

    © AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

    Web Design by Danco Vision

    ro_RORomanian