Certificate si atestate

Certificatele si atestatele AUDITECO GES dovedesc si garanteaza calitatea serviciilor pe care le oferim.

AUDITECO GES ofera garantia excelentei tehnice si a flexibilitatii in abordarea problemelor de mediu, fiind atestata, in conformitate cu cerintele legale in vigoare, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor. AUDITECO GES a obtinut Certificatul conform Ordinului MMAP nr. 1134/2020 privind aprobarea condiţiilor de elaborare a studiilor de mediu, a criteriilor de atestare a persoanelor fizice și juridice și a componenței și Regulamentului de organizare şi funcţionarea Comisiei de atestare, acest fapt conferindu-i dreptul de a elabora toate tipurile de studii din domeniul protectei mediului.

De asemenea, AUDITECO GES poate elabora documentatii tehnice necesare obtinerii avizului si/sau autorizatiei de gospodarire a apelor, in conformitate cu Certificatul de atestare nr. 3 valabil pana la 01.07.2023 si studii hidrogeologice, in conformitate cu Certificatul de atestare nr. 168 valabil pana la 16.10.2021, emise de catre Ministerul Mediului.

AUDITECO GES are implementat un Sistem Integrat de Management (Calitate-Mediu-Sanatate-Securitate in Munca) in conformitate cu standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, certificat de catre TÜV Hessen (Germania), aceasta reprezentand o recunoastere a  standardelor inalte de calitate pe care compania noastra le aplica. 

Certificate ISO

Certificat TUV PROFI CERT Germania al sistemului de management al calitatii implementat in compania AUDITECO GES conform ISO 9001:2015

Certificat TUV PROFI CERT Germania al sistemului de management al mediului implementat in compania AUDITECO GES conform ISO 14001:2015

Certificat TUV PROFI CERT Germania al sistemului de management sanatate-securitate in munca implementat in compania AUDITECO GES conform ISO 45001:2018


Certificate atestare ARM 1998

Certificat de inregistrare

In conformitate cu Ordinului MMAP nr. 1134/2020 privind aprobarea condiţiilor de elaborare a studiilor de mediu, a criteriilor de atestare a persoanelor fizice și juridice și a componenței și Regulamentului de organizare şi funcţionarea Comisiei de atestare, AUDITECO este atestata pentru realizarea urmatoarelor tipuri de studii:

  • Raport de mediu (RM)
  • Raport privind impactul asupra mediului (RIM)
  • Bilant de mediu (BM)
  • Raport de amplasament (RA)
  • Raport de securitate (RS)
  • Studiu de evaluare adecvata (EA).

Certificat Managementul Apelor

Certificat pentru gospodarirea apelor
AUDITECO GES este certificata in conformitate cu Legea Apelor nr. 107/1996, Ordinul Ministrului Apelor si Padurilor nr. 584/20017 si respectiv Ordinul Ministrului Mediului, Apelor si Padurilor nr. 1230/2020 pentru a efectua lucrari in domeniile:
d) elaborarea documentatiilor pentru eliberarea avizului/autorizatiei de gospodarirea apelor.


Certificat ANC

AUDITECO GES este autorizat ca furnizor de formare profesionala pentru organizarea programului de perfectionare pentru ocupatia:

  • AUDITOR DE MEDIU (cod COR 325703).

Certificate de excelenta

Certificat de Apreciere oferit de USAID si Chemonics International in cadrul proiectului SEPIC – Componenta SMM si Prevenirea Poluarii.

Certificat de Apreciere oferit de USAID si Chemonics International in cadrul proiectului Sisteme de management de mediu si prevenirea poluarii in organizatii si regii de apa din Romania.