Certificate si atestate

Certificatele si atestatele AUDITECO GES dovedesc si garanteaza calitatea serviciilor pe care le oferim.

AUDITECO GES ofera garantia excelentei tehnice si a flexibilitatii in abordarea problemelor de mediu. In conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 195/2005 privind protectia mediului (cu modificarile si completarile ulterioare) si ale Ordinul nr. 1134/2020 privind aprobarea condiţiilor de elaborare a studiilor de mediu, a criteriilor de atestare a persoanelor fizice şi juridice şi a componenţei şi Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea Comisiei de atestare, AUDITECO este atestata pentru realizarea urmatoarelor tipuri de studii: Raport de impact asupra mediului, Raport de mediu, Bilant de mediu.

De asemenea, AUDITECO GES poate elabora documentatii tehnice necesare obtinerii avizului si/sau autorizatiei de gospodarire a apelor, in conformitate cu Certificatul de atestare nr. 3 valabil pana la 01.07.2023.

AUDITECO GES are implementat un Sistem Integrat de Management (Calitate-Mediu-Sanatate-Securitate in Munca) in conformitate cu standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, certificat de catre TÜV Hessen (Germania), aceasta reprezentand o recunoastere a  standardelor inalte de calitate pe care compania noastra le aplica. 

Certificate ISO

Certificat TUV PROFI CERT Germania al sistemului de management al calitatii implementat in compania AUDITECO GES conform ISO 9001:2015

Certificat TUV PROFI CERT Germania al sistemului de management al mediului implementat in compania AUDITECO GES conform ISO 14001:2015

Certificat TUV PROFI CERT Germania al sistemului de management sanatate-securitate in munca implementat in compania AUDITECO GES conform ISO 45001:2018


Certificat ARM 1998

Certificat de atestare

In conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 195/2005 privind protectia mediului (cu modificarile si completarile ulterioare) si ale Ordinului de Ministru nr. 1026/2009 privind aprobarea conditiilor de elaborare a raportului de mediu, raportului privind impactul asupra mediului, bilantului de mediu, raportului de amplasament, raportului de securitate si studiului de evaluare adecvata, AUDITECO este atestata pentru realizarea urmatoarelor tipuri de studii:

  • Raport de impact asupra mediului
  • Raport de mediu
  • Bilant de mediu.

CERTIFICAT DOCUMENTATII AVIZE/AUTORIZATII GOSPODARIREA APELOR

Certificat documentatii tehnice AGA

AUDITECO GES este certificata in conformitate cu Legea Apelor nr. 107/1996, Ordinul Ministrului Apelor si Padurilor nr. 584/20017 si respectiv Ordinul Ministrului Mediului, Apelor si Padurilor nr. 1230/2020 pentru a efectua lucrari in domeniile:

  • d) elaborarea documentatiilor pentru eliberarea avizului/autorizatiei de gospodarirea apelor.

Certificat ANC

Certificat pentru sustinere curs de mediu

AUDITECO GES este autorizat ca furnizor de formare profesionala pentru organizarea programului de perfectionare pentru ocupatia:

  • AUDITOR DE MEDIU (cod COR 325703).

Certificate de excelenta

Diploma de excelenta pentru implicarea activa in instruirea studentilor din cadrul Facultatii de Geografie a Universitatii Bucuresti si contributia la integrarea lor pe piata muncii..

Certificat de Apreciere oferit de USAID si Chemonics International in cadrul proiectului SEPIC – Componenta SMM si Prevenirea Poluarii.

Certificat de Apreciere oferit de USAID si Chemonics International in cadrul proiectului Sisteme de management de mediu si prevenirea poluarii in organizatii si regii de apa din Romania.