În 2016, CH2M Hill (CH2M) a primit din partea Comandantului Regiunii Marinei Militare Europa Africa Sud-Vest Asia (CNREURAFSWA) un contract pentru realizarea unei analize legislative de mediu in Romania, necesara pentru dezvoltarea viitoare a asa-numitelor Standarde Finale de Guvernare (FGS) care vor fi aplicate in Romania in instalatiile militare ale Departamentului de Aparare a SUA.
CH2M Hill a organizat o licitatie pentru serviciile de mediu mentionate mai sus în Romania, iar proiectul a fost atribuit companiei AUDITECO.
Am fost foarte multumiti de calitatea serviciilor prestate de AUDITECO si de respectarea stricta a termenelor.

Performanta AUDITECO in cadrul programului FGS al Marinei este foarte, foarte buna pana in prezent. Feedback-ul pozitiv este binemeritat de catre toti cei implicati in proiect.

Competența consultantilor AUDITECO privind legislatia de mediu din Romania este profunda, precum si abordarea lor orientata catre client. Echipa respecta intotdeauna termenul limita sau avertizeaza in avans daca este necesara o reprogramare. Consultantii au oferit intotdeauna un plus de valoare, propunand solutii noi.
Este o placere pentru noi sa lucram cu AUDITECO si recomandam aceasta companie altor firme care cauta un partener de incredere in domeniul mediului in Romania.

adm-danco

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian