Consultant de Mediu la AUDITECO

De cate ori ai cautat pe internet „protectia mediului job„, sperand sa gasesti acel rol care nu numai ca iti va oferi satisfactie profesionala, dar te va si ajuta sa te dezvolti pe plan personal? Astazi, normele de securitate, sanatate sau mediu pentru companiile medii si mari, devin din ce in ce mai numeroase, amplificand necesitatea colaborarii dintre expertii de mediu si investitori.. La AUDITECO, vei gasi o echipa dinamica, gata sa te ajute in cariera si nu numai, iar in rolul de consultant de mediu vei avea o oportunitate unica de a face o te dezvolta professional.

Ce Inseamna sa fii Consultant de Mediu la AUDITECO?

In calitate de consultant de mediu, responsabilitatile tale vor varia de la evaluarea impactului asupra mediului generat de diverse proiecte de investitii, la suportul acordat companiilor pentru conformarea cu legislatia in vigoare si pana la gasirea de solutii pentru remedierea siturilor contaminate. De asemenea, vei avea oportunitatea de a lucra cu o varietate mare de clienti, de la corporatii, la antreprenori cu intreprinderi mici sau medii, fiecare cu provocarile si nevoile sale specifice in domeniul protectiei mediului.

De ce AUDITECO?

AUDITECO se mandreste cu 28 de ani de experienta in domeniul consultantei si auditului de mediu, oferind o gama variata de servicii, de la diverse tipuri de audituri de mediu si studii specifice pentru obtinerea autorizarii de mediu, pana la solutii de imbunatatire a managementului deseurilor si de realizarea a remedierii amplasamentelor poluate. Echipa AUDITECO este compusa din experti in domeniu, pasionati de munca pe care o fac si dedicati misiunii de a contribui la proiecte de succes. Facand parte din echipa AUDITECO, vei avea acces la resursele si suportul necesar pentru a te dezvolta professional si vei avea parte de experiente profesionale deosebite, alaturi de ceilalti colegi din echipa.

Cum poti deveni Consultant de Mediu la AUDITECO?

AUDITECO este in cautare de persoane motivate, cu o pasiune autentica pentru meseria pe care o practica si o dorinta de a se perfectiona continuu. Competentele analitice, abilitatile de comunicare eficienta si capacitatea de a lucra in echipa sunt esentiale pentru aceste roluri.

Dezvoltare profesionala si oportunitati la AUDITECO

La AUDITECO, investim in dezvoltarea profesionala a angajatilor nostri. Incurajam participarea la traininguri specializate si oportunitati de invatare continua pentru a ne asigura ca echipa noastra ramane la curent cu cele mai recente tendinte si tehnologii in domeniul protectiei mediului. Cu un angajament ferm fata de rezultate, inovatie si excelenta, suntem dedicati sa oferim cel mai inalt nivel de servicii clientilor nostri, contribuind in acelasi timp la realizarea unor proiecte cu potential de dezvoltare pentru Romania. Viziteaza site-ul nostru pentru a afla mai multe despre oportunitatile actuale si cum poti face parte din echipa AUDITECO. Aici nu vei gasi doar un loc de munca,  ci vei deprinde abilitati profesionale care te vor insoti pe tot parcursul carierei tale.

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian