AUDITECO GES este mai mult decat o companie de profesionisti. AUDITECO GES este o echipa de experti care va ajuta sa gasiti solutia potrivita la problemele dumneavoastra de mediu si sa o puneti in practica la momentul oportun.

Echipa tehnica a AUDITECO GES este una mulidisciplinara, formata din consultanti specializati in ingineria mediului, chimie, imbunatatiri funciare, constructii hidrotehnice, geologie, geografie, biologie, mecanica fluidelor.

Cu o capacitate dovedita de respectare atat a standardelor proprii AUDITECO GES, cat si ale clientilor companiei, experienta consultantilor nostri si cunoasterea aprofundata a mediului de afaceri din Romania s-au dovedit elemente cheie ale succesului.

Acumuland experienta lucrului in echipe multinationale, utilizand metodologii si instrumente care raspund celor mai inalte exigente din tari cu mare traditie in protectia mediului, consultantii nostri va pot ajuta oricand sa va transpuneti viziunea in realitate. Rapoartele noastre pot fi elaborate in limba romana si/sau in limba engleza, in functie de nevoile clientilor.

Atunci cand cerintele proiectelor o impun, putem apela la serviciile de consultanta externa a cca. 20 de experti asociati, specializati in domenii de nisa: zgomot si vibratii, modelarea matematica a dispersiei poluantilor in apele subterane si in atmosfera, expertizarea starii de siguranta a constructiilor hidrotehnice, realizare de studii de inundabilitate, studii de sanatate si securitate in munca etc. Acesti specialisti au o experienta profesionala vasta, cunosc si aplica standardele profesionale ale AUDITECO GES, au fost implicati in timp in diverse proiecte ale companiei noastre si vor participa la proiecte viitoare, in cazul in care expertiza lor va fi necesara.