Blog

Raport de Securitate

Raportul de securitate (RS) reprezinta o documentatie specifica obiectivelor in care sunt prezente substante periculoase conform prevederilor legislatiei privind controlul activitatilor care prezinta pericole de accidente majore in care sunt implicate substante periculoase.

Afla mai mult!

Managementul Apelor

In abordarea AUDITECO GES, optimizarea managementului apelor la nivelul organizatiilor se bazeaza pe aplicarea principiilor dezvoltarii durabile si a celor mai bune tehnici disponibile.

Afla mai mult!

Managementul Deseurilor

Managementul deseurilor include activitatile de colectare, transport, tratare, reciclare si depozitare a deseurilor si are ca scop reducerea efectului lor asupra sanatatii oamenilor, a mediului sau aspectului unui habitat, precum si economisirea unor resurse naturale prin reutilizarea partilor recuperabile.
In Romania activitatea de gestionare a deseurilor este reglementata de Legea nr. 211/2011, care transpune o serie de directive ale Consiliului Europei.

Afla mai mult!

Evaluarea Impactului Social si de Mediu (ESIA)

Studiul privind evaluarea impactului social si asupra mediului (Environmental Social Impact Assessment/ESIA) are rolul de a identifica, estima si evalua impactul potential al unui proiect asupra conditiilor de mediu si socio-culturale ale zonei in care va fi dezvoltat.

Afla mai mult!

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian