Blog

The Presentation Memorandum

Memoriul de Prezentare reprezinta documentatia tehnica elaborata in vederea obtinerii Acordului de Mediu pentru proiecte publice si private. Acesta contine informatii despre caracteristicile amplasamentului propus,

Afla mai mult!

Legal Register

Conformarea cu cerintele legale si constientizarea sunt esentiale pentru un management de succes al mediului, sanatatii si securitatii  ocupationale (EHS). Acest fapt poate reprezenta o

Afla mai mult!

Preliminary Investigation Report

A preliminary investigation aims at collecting and assessing all information pertaining to historical activities which has been carried out on a potentially contaminated site as well as in its near vicinity.

Afla mai mult!

Supervision of Remediation Works

In cadrul proiectelor complexe de decontaminare specialistii nostri asigura deplina conformare a lucrarilor de remediere cu cerintele legale de mediu si respectarea in tocmai a cerintelor impuse executantului prin caietul de sarcini si proiectul tehnic de decontaminare.

Afla mai mult!

Feasibility Study and
Technical Remediation Project

Sustainable remediation strategies are based on the relationship between current and anticipated risk from identified contamination, site development intentions and the added value generated by the implementation of a remediation project.

Afla mai mult!

Detailed Investigation and
Risk Aassessment Report

AUDITECO GES pune la dispozitia clientilor sai o vasta experienta in realizarea de investigatii intruzive de teren si consultanta privind remedieri de mediu. Determinarea conditiilor de calitate a solului, subsolului si apei subterane este esentiala pentru intelegerea riscurilor asociate unor potentiale contaminari si luarea unei decizii privind oportunitatea unor lucrari de remediere.

Afla mai mult!

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

en_USEnglish (United States)