Lavinia VULPE

Lavinia Vulpe este Manager in cadrul Departamentului Tehnic al companiei.

Lavinia are peste 18 ani de consultanta in domeniul protectiei mediului, avand o vasta experienta in realizarea proiectelor de due diligence de mediu si SSM si a auditurilor de conformare legislativa sau cu standardele companiilor tinta. A coordonat elaborarea registrelor legislative pentru diverse organizatii si a fost implicata in proiecte de managementul deseurilor, autorizare si consultanta de mediu specializata pentru diferite tipuri de industrii: petrol si gaze, constructii, dezvoltari imobiliare si logistica, transporturi, industrie grea, industria auto, alimentara etc.

Lavinia a absolvit cursurile Facultatii de Energetica din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti și a urmat programul de studii aprofundate „Ingineria Protectiei Mediului” din cadrul Facultatii de Hidrotehnica Bucuresti.

Anterior, Lavinia a lucrat ca inginer de mediu in cadrul Institutului de Cercetari in Transporturi INCERTRANS si apoi, ca senior consultant de mediu la AUDITECO.  Si-a continuat cariera profesionala timp de peste 10 ani in cadrul biroului din Romania a companiei de consultanta multinationala ERM Environmental Resources Management ca senior consultant, participand la realizarea unui numar important de proiecte de mediu si SMM, nationale si internationale.

Lavinia a urmat cursuri de perfecționare in diverse domenii: auditor de mediu, evaluator de mediu, project manager si consultant de mediu in proiectele de tranzactii.