Societatea noastra, Black Sea Oil & Gas (BSOG), a decis ca firma AUDITECO sa devina consultantul de mediu pentru toate etapele Proiectului de Dezvoltare Gaze Naturale Midia Onshore si sa obtina toate actele de reglementare din punct de vedere al protectiei mediului pentru demararea cu succes in 2019 a intregului proiect Midia, un proiect complex, structurat pe mai multe obiective si componente.

Echipa de experti AUDITECO implicati in realizarea serviciilor mai sus mentionate au dat dovada de un nivel ridicat de profesionalism, promptitudine si seriozitate, respectand cu strictete termenele de predare impuse de autoritatea competenta de mediu. Consultantii de mediu s-au remarcat atat prin experienta, dar si printr-o foarte buna comunicare si colaborare cu reprezentantii BSOG.

Pe baza performantelor si calitatii serviciilor AUDITECO, recomandam partilor interesate aceasta companie in domeniul protectiei mediului pentru servicii unde trebuie sa prevaleeze acuratetea si un nivel inalt de calitate a acestora.

adm-danco

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian