Evenimente

TEAMBUILDING...CULTURAL

05.12.2014

Auditecii au petrecut impreuna o seara foarte placuta in atmosfera speciala oferita de GODOT Cafe: discutii interesante, mancare buna, bautura aleasa. Asta pana a inceput piesa de teatru care a fost pe masura asteptarilor si pe care vi-o recomandam si voua cu drag:

CARPATHIAN GARDEN de Radu Iacoban, cu Tudor Aaron Istodor si Radu Iacoban.

http://www.godotcafeteatru.ro/spectacole-godot.html

 

AUDITECO GES IMPLICATA MAJOR IN REALIZAREA CELUI MAI MARE PARC FOTOVOLTAIC DIN ROMANIA

17.02.2014

In perioada 2013-2014 AUDITECO GES a oferit servicii de coordonare, supervizare, inspectie si serviciu extern sanatate-securitate ocupationala pe santier, in timpul fazei de constructie a 3 obiective realizate de catre BESTER Generacion Spania, Energia Prima Italia cu finantare coreana:

  • parcul fotovoltaic SOLARIS, amplasat in Satu Mare, pe o suprafata de 135 ha, avand o putere de 56 MWp, fiind cel mai mare parc fotovoltaic din Romania si unul dintre cele mai mari din Europa;
  • parcul fotovoltaic ARICESTI, amplasat in Aricestii Arhivani, pe o suprafata de 60 ha, avand o putere de 27 MWp;
  • parcul fotovoltaic CARACAL, amplasat in Caracal, pe o suprafata de 14.5 ha, avand o putere de 7 MWp.

http://bester.energy/en/noticias/eventos/bester-generacion-ha-celebrado-un-evento-en-bucarest-para-manifestar-el-exito-de-los-90mw-fotovoltaicos-ejecutados-en-rumania-durante-el-ano-2013-solaris-aricestii-y-caracal

 

SERVICII EHS (M-SSM) PENTRU PROIECTE PRIVIND ENERGIA REGENERABILA

04.09.2013

AUDITECO GES ofera toata gama de servicii HSE pentru proiecte privind energia regenerabila (parcuri fotovoltaice si eoliene, central termice pe biomasa, micro-hidrocentrale etc.).

Printre serviciile oferite mentionam:

  • Mediu: realizarea auditului preliminar de mediu in vederea selectarii amplasamentelor pentru constructia obiectivelor, elaborare documentatii tehnice pentru obtinerea actelor de reglementare necesare construirii si operarii obiectivelor, realizarea studiilor de biodiversitate si efectuarea monitorizarii biodiversitatii, conform programelor impuse de catre autoritatea de mediu competenta;
  • SSM: coordonare, supervizare, inspectie si serviciu extern SSM pe santier, in timpul fazei de constructie a obiectivelor.

 

AUDIT DE DESEURI

15.05.2013

In conformitate cu Legea nr. 211/2011 privind regimul deseurilor, AUDITECO GES realizeaza Audituri de deseuri  si intocmeste Programe de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri generate de compania dv.

Expertii nostri realizeaza aceste documentatii tehnice in conformitate cu practicile de audit internationale si lucreaza impreuna cu reprezentantii companiei dv. la intocmirea si aplicarea unor programe viabile de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri.

 

CERTIFICAREA VOLUNTARA A "CLADIRILOR VERZI"

10.11.2012

BEEAM (BRE Environmental Assessment Method) reprezinta o metoda, elaborata in UK, de evaluare a performantei ecologice a cladirilor. BREEAM este cea mai utilizata metoda, folosita in prezent, de evaluare a impactului cladirilor asupra mediului.

AUDITECO GES dispune de ecologi calificati, care detin experienta necesara pentru a utiliza metoda BREEAM in evaluarile proiectelor imobiliare din Romania. Experienta relevanta in domeniu ii recomanda pe consultantii nostri pentru identificarea unor solutii eficiente de reducere a impacturilor ecologice si imbunatatire a conditiilor de mediu, in cadrul proiectelor imobiliare de inalta calitate. mai multe detalii

 

STANDARDS.ORG

11.08.2011

Portalul www.standards.org sprijina organizatiile in efortul de certificare si conformare cu standardele recunoscute international.

Sunt puse la dispozitie informatii detaliate privind furnizorii de servicii de consultanta si organismele de certificare, organizate pe industrii si usor accesibile in baza unor criterii precum tipul de consultanta, tara de provenienta a furnizorului si standardul solicitat.

Standards.org este sustinut de o echipa de management, un consiliu consultativ si o echipa de editori formata din specialisti din cadrul diverselor industrii, care furnizeaza informatii privind fiecare standard international inclus in acest portal.

 

PAGINA WEB AUDITECO TRADUSA IN MAI MULTE LIMBI STRAINE

24.02.2010

Incepand cu 15 Februarie 2010, site-ul AUDITECO GES cuprinde prezentari ale serviciilor noastre de mediu si in limbile turca, japoneza, rusa si chineza.

 

SERVICII GIS oferite de AUDITECO GES

02.04.2009

Pe fondul dezvoltării accelerate a pietei de servicii GIS si in Romania, este cu atat mai accentuata nevoia de date standardizate, de informatii calitative si cantitative in format digital si necesitatea raportarii lor la realitatea spatiului geografic.

Serviciile GIS oferite de catre AUDITECO GES se adreseaza in special structurilor din administratia locala, companiilor si investitorilor din sectoarele imobiliar si turistic. mai multe detalii

 

BREAKFAST MEETING BRCC – AUDITECO:
“Provocǎri de mediu cu care se confruntǎ marii investitori imobiliari în România”, Hotel Novotel, Bucuresti

15.10.2008

În faţa unei audienţe numeroase, formata în principal din reprezentanţi ai firmelor din domeniul imobiliar dar şi din reprezentanţi ai firmelor de consultanţa şi avocatura au fost invitaţi sa susţina prelegeri d-na Magdalena Rossi, din partea Ministerului Mediului şi Dezvoltarii durabile şi d-l Cicerone IONESCU, Director AUDITECO.

Doamna Rossi a insistat asupra cadrului legislativ din România  referitor la investigarea poluarii solului şi subsolului şi la refacerea zonelor în care solul şi subsolul au fost afectate.

Domnul Cicerone IONESCU s-a referit la riscurile de mediu care ameninţa afacerile din domeniul real estate, cu un accent special pe poluarile istorice care pot afecta amplasamentele marilor proiecte imobiliare.

Domnul Brian Davies – Preşedintele Camerei de Comerţ Britanico-Romane (BRCC), a apreciat în final ca reuniunea a fost un succes, atingându-şi scopul propus de a iniţia o dezbatere pe o tema de mare actualitate la care sa participe parţi interesate din domenii complementare.

 

     

 

UN NOU DEPARTAMENT TEHNIC AUDITECO: SERVICII DE REMEDIERE

18.06.2008

Recent AUDITECO si-a deschis un nou departament dedicat serviciilor de remediere.

Acest departament se ocupa cu elaborarea studiilor de evaluare a poluarii solului, studii privind solutii de decontaminare si remediere, asistenta pentru realizarea lucrarilor de decontaminare si remediere in conformitate cu cerintele legislatiei in vigoare.

 

CURSURI DE MEDIU AUDITECO

12.03.2008

AUDITECO organizeaza in lunile mai si iunie 2008 cursuri de perfectionare pentru ocupatia AUDITOR DE MEDIU si MANAGER SMM.

Cursurile sunt recunoscute la nivel national si absolventii vor primi un Certificat de Absolvire eliberat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei din Romania.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati site-ul: www.cursuridemediu.ro

 

O NOUA INITIATIVA AUDITECO

15.10.2007

Incepand cu 1 Octombrie 2007 AUDITECO a pus in practica o mai veche idee: aceea de a colecta deseurile de hartie si de a le transporta la o companie specializata pentru a fi valorificate corespunzator. Initiativa noastra a prins contur si astazi fiecare birou detine cutia sa, dedicata special acestui scop.  Incercam astfel sa dam o mana de ajutor naturii care conform motto-ului AUDITECO: “Natura nu ne cere favoruri, ne ofera sanse”.

 

TEAMBUILDING AUDITECO

25.08.2007

De ce are echipa noastra succes? Pentru ca suntem o echipa unita si pentru ca orice proiect este o provocare la care fiecare membru “lucreaza”. Suntem o echipa la birou, suntem o echipa pe teren, suntem o echipa in weekendurile organizate special pentru noi.

Va invitam sa vedeti tanara echipa AUDITECO GES intr-un teambuilding organizat in Bucegi, in  perioada 17-19 august 2007.

     

Invatam in fiecare zi si cu fiecare ocazie ce inseamna sa fim membrii unei echipe performante, dezvoltand o afacere de succes!


AUDITECO a incheiat o ASIGURARE DE RASPUNDERE PROFESIONALA

02.07.2007

In iunie 2007 AUDITECO a incheiat o Asigurare de raspundere profesionala pentru auditori de mediu in valoare de 500 000 EUR la Banca Transilvania Asigurari.

Astfel, AUDITECO este prima companie romaneasca de consultanta si audit de mediu care garanteaza calitatea serviciilor sale printr-o Asigurare de raspundere profesionala.

 

AUDITECO a obtinut certificarea pentru 4 noi domenii

02.04.2007


Din martie 2007 AUDITECO GES are noi Certificate de Atestare de la Ministerul Mediului, prin care si-a extins domeniile pentru care poate elabora Studii de Impact de Mediu si Bilanturi de Mediu.

Noile domenii obtinute sunt urmatoarele:

Certificat de atestare pentru elaborarea studiilor de evaluare a impactului asupra mediului:

- Industria alimentara (7);
- Gestiunea deseurilor (9).

Certificat de atestare pentru elaborarea bilanturilor de mediu:
- Industria energetica (3);
- Industria mineralelor si a materialelor de constructii (5)
- Industria alimentara (7);
- Gestiunea deseurilor (9).

Acestea vin in completarea listei de domenii pentru care compania AUDITECO GES este deja certificata. detalii

 

DIN 01.02.2007 AUDITECO ARE UN NOU SEDIU

10.02.2007


Noua noastra adresa este:

AUDITECO SRL
Str. Ana Davila nr. 17 Sector 5, 050491 Bucuresti

Incepand cu luna februarie 2007 AUDITECO GES s-a mutat intr-un sediu nou, cu spatii generoase, conferind angajatilor sai un mediu de lucru deosebit, pentru a oferi clientilor servicii de calitate. Acesta mutare a avut loc ca urmare a cresterii rapide a companiei, avand de asemenea in vedere si planurile de dezvoltare viitoare.

Celelate coordonate (numere tel.fixe, mobile, adrese e-mail, pagina web) raman neschimbate. Click aici!

 

AUDITECO – 10 ANI DE ACTIVITATE PE PIATA ROMANEASCA

18.12.2006

 

In Decembrie 2006 AUDITECO GES a sarbatorit 10 ani de existenta pe piata romaneasca . Pentru a celebra acest moment special, compania a organizat un eveniment la Sinaia cu participarea tuturor angajatilor si a colaboratorilor apropriati. Am facut bilantul ultimilor ani si am discutat despre strategia de viitor a companiei.
Atât rezultatele de până acum cât şi perspectivele de viitor au generat o stare generală pozitivă, care a contribuit din plin la reuşita acestei acţiuni.

Am si petrecut si ne-am simtit excelent impreuna!

 

AUDITECO - FURNIZOR AUTORIZAT DE FORMARE PROFESIONALA

01.08.2006

In iunie 2006 compania AUDITECO GES a fost autorizata de catre Consilul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor (CNFPA) ca furnizor de formare profesionala pentru organizarea programului de perfectionare pentru ocupatia AUDITOR DE MEDIU cod COR 242305 (Decizia 1699 din 22.06.2006).


De asemenea, compania AUDITECO GES a fost autorizata de catre CNFPA ca furnizor de formare profesionala pentru organizarea programului de perfectionare pentru ocupatia MANAGER SISTEME DE MANAGEMENT DE MEDIU cod COR 242304 (Decizia 1700 din 22.06.2006).

 

"MANAGEMENTUL MEDIULUI. ISO 14001:2004 - CALEA CATRE EXCELENTA".

Ghid de implementare si solutii de optimizare.

01.02.2006

Aceasta este a doua carte scrisa de Dr. Cicerone IONESCU, Director AUDITECO, in domeniul managementului mediului.

Avrom Bendavid-Val, specialist american de marca in acest domeniu, facea urmatoarele aprecieri:

"Aceasta carte ii va ajuta pe cititori sa gaseasca drumul catre o implementare cat mai eficienta a unui sistem de management de mediu (SMM) in cadrul organizatiilor lor, valorificand astfel toate oportunitatile existente. [...]

Coperta carte

 

Cartea va ajuta organizatiile romanesti sa obtina certificarea ISO 14001, dar, mai important, le va ajuta sa realizeze corect acest obiectiv. Rezultatul construirii si implementarii corecte a unui SMM va fi ca respectivele organizatii vor mentine sistemul in functiune, vor continua sa-si imbunatateasca performantele de mediu si astfel, vor prospera ca agenti economici. Acesta este scopul real al standardului ISO 14001."

 

 

Aceasta publicatie a aparut la Editura Economica din Bucuresti, la sfarsitul anului 2005. Se poate achizitiona din librarii sau o puteti comanda la:

EDITURA ECONOMICA
-DISTRIBUTIE-
Calea Dorobantilor Nr. 33A, Sector 1, 010553, Bucuresti
Tel/Fax: 021 - 210.73.10 / 021 - 210.63.07
http://www.e-economicshop.com

 

Mines de Nantes din Franta efectueaza un stagiu de pregatire practica in cadrul companiei AUDITECO

05.07.2005

In perioada 04 iulie – 28 august 2005, Mathieu Gillard, student anul III la École des Mines de Nantes din Franta efectueaza un stagiu de pregatire practica in cadrul companiei AUDITECO. Mathieu se familiarizeaza cu legislatia de mediu in vigoare in Romania, cu studiile specifice in domeniul protectiei mediului si cu methodologiile de implementare a sistemelor integrate de management de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala conform standardelor ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.