Cosmin NENIU

Cosmin NENIU este Principal Consultant in cadrul Departamentului Tehnic al companiei.

El este implicat in realizarea evaluarilor de mediu nivel I si II , elaborarea documentatiilor tehnice din domeniul gospodaririi apelor si  in implementarea unor proiecte diverse in domeniul sanatatii si securitatii ocupationale.

Cosmin a absolvit cursurile Facultatii Ingineria Sistemelor Biotehnice, specializarea „Ingineria Sistemelor Biotehnice si Ecologie”, din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti si a urmat  programul de studii universitare de master „Inginerie si Managementul in Protectia Mediului” din cadrul aceleasi facultati.

Cosmin are experienta in realizarea investigatiilor de mediu nivel I si II, elaborarea documentatiilor tehnice din domeniul gospodaririi apelor si a auditorilor de conformare legislativa de mediu si a fost implicat activ in supervizarea activitatilor de biodiversitate in cadrul unor proiecte de dezvoltare a infrastructurii. De asemenea, a realizat diverse proiecte in domeniul sanatatii si securitatii ocupationale (rapoarte de securitate, PPAM-uri, documentatii SEVESO).

Cosmin este fluent in limba engleza si are cunostinte de limba franceza si spaniola. El a urmat cursuri de perfectionare in domeniile mediu, SSM, management de proiect (responsabil de mediu, evaluator al riscurilor SSM, manager de proiect).

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian