Mihai IOSIF

Mihai IOSIF este Manager Investigatii de Teren si Proiecte de Remediere in cadrul Departamentului Tehnic al companiei.

Cu 10 ani de experienta in domeniu, Mihai coordoneaza proiecte complexe care au ca scop identificarea contaminarii solului si subsolului, de evaluarea riscurilor si de estimarea costurilor de decontaminare asociate.

Mihai a absolvit cursurile Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti, fiind licentiat in domeniul Stiinta Mediului si a urmat programul de studii universitare de master “Evaluarea Integrata a Starii Mediului” din cadrul aceleiasi facultati.

Mihai are o experienta in realizarea investigatiilor de mediu de nivel I si II, auditurilor de conformare legislativa si corporativa de mediu, auditurilor de mediu pentru tranzactionari (due diligence), studiilor de evaluare a impactului asupra mediului, managementul deseurilor si a documentatiilor tehnice din domeniul gospodaririi apelor. A fost implicat si in implementarea proiectelor privind certificarea cladirilor verzi, avand atestat de LEED Green Associate and BREEAM SQE.

Cunoaste foarte bine legislatia de mediu in vigoare in Romania si a coordonat si implementat proiecte pentru companii ce opereaza in diverse industrii: investitii imobiliare, petrol si gaze, constructii, auto, productia de energie din surse regenerabile si neregenerabile etc.

Mihai vorbeste fluent limba engleza si cunoaste bine limba franceza. El a urmat cursuri de perfectionare in diverse domenii: audit de mediu, managementul deseurilor si sanatate si securitate in munca.

© AUDITECO GES S.R.L. - All Rights Reserved

Web Design by Danco Vision

ro_RORomanian